Little London Girl
dengan ini diisyhtiharkan " aku blogger"
Ahad, 27 Januari 2013 | 6:41 PTG | 19 Words

Post pertama ini sempena first time aku jadi blogger .
HAHAHA . now aku dah blogger , YEAHHH aku blogger . Baru 2 3 kali layan blog orang lain , tiba2 rasa macam nak pulak kan . HAHA so , memang betul lah , jadi jugak . Blogger ini ada macam artis tak ?
dah lebih kurang artis dah aku tengok . sapa tak nak jadi artis betul tak ? so , buat kesimpulan lah .
tengok formula di bawah kalau dok pahe la .

 aku        =  blogger
 blogger  =  artis

so aku ni apa ?

aku  = artis


taip tunggang langgang tu biasalah kan , tak tau pulak camne blogger2 lain menaip .
ehh tapi naikkan aku eh ?

Muahhhhh dekat uolls



| -Yang Baru-







http://aisyahbudakblog.blogspot.com/