Little London Girl
Alhamdulillah sudah 16
Rabu, 8 Januari 2014 | 11:14 PTG | 09 Words

Assalamualaikum
Alhamdulillah sudah 16... Hehehe
Ni bukan entry hari jadi ke hape
Tapi ni entry aisyah ! Hahaha
Before that,aku nak ucapkan selamat tahun baru ! Erkkk aku tau aku dah terlambat nak wish tapi whateverlah who care !

Dah anak dara dah aku ni :) alhamdulillah life aku di 2013 cukup indah. Walaupun terkadang tu kucar kacir tapi syukur aku masih kuat
Even 2013 tahun paling bangsat dalam hidup aku. Tapi takpe, tu semua pengajaran
Inshaallah tahun ni akan jadi tahun lebih baik

Aku nak ucapkan terima kasih kat manusia manusia yang pernah hadir dalam hidup aku yang tak seberapa ni. Thanks a lot

Next,pasal result pmr aku. Sedikit hambar...tapi at least aku lulus dan dapat a
Paling penting aku takde D !
Kalau ditelek telek result aku tu, kirenye pandai jugak aku ni. Hehehe sebabnya aku tak target pon dapat cemitu
Thank you allah. Aku bukan nak riak,tapi tu dah rezeki aku Allah bagi
Lagipun tu semua atas usaha aku jugak

Act result aku taklee gempak mana. Kalau nak dicompare dengan sepupu lain,nampak beno aku ni blurr

Okey dah ! Pmr tu cerita lama aku. Sekarang aku mulakan life as form4
Seronok bila dah form4 ni,sebab dah beso. Belajar subject baru, cikgu baru, erghhh banyak ahhh nak cerita
Tu nanti aku cerita pasal life aku di form4
Papehal pon, syukur alhamdulillah
sekian terima kasih
posted from Bloggeroid

-Yang Lama- | -Yang Baru-







http://aisyahbudakblog.blogspot.com/