Little London Girl
i kecewa :(
Selasa, 14 Januari 2014 | 10:13 PTG | 29 Words
assalamualaikum dan selamat malam
semalam kan, hari selasa kan ?
keputusan kv semalam kan keluar ?
nak tau result i ? jeng jeng jeng
the result is
i takdapat


lepas tu... aku rasa macam nak nangis pon ada. aku memang nak sangat kv tu ! tengok je mende tu terus menangis depan laptop. gilo kau, berkecai hati aku ni
tapi bila difikirkan balik, tu semua ada hikmah :( even aku tak nampak sekarang, inshaallah allah tunjukkan one day nanti, aku yakin
terpaksalah aku tabahkan hati ni. tu bukan rezeki aku. takpe. syukur alhamdulillah
sekolah aku yang sekarang pon dah cukup bagus :D

bagi aku sekolah mana mana pun sama je. cuma bidang tu lain lain, tu je
yang penting niat nak belajar. belajar bersungguh sungguh
kalau aku dapat sekolah top10 dekat malaysia ni sekalipun, kalau takde bersungguh sungguhnya tak jadi jugak . ye dokkk ?
orang kata, kalau dah sekolah agama, baik stay je. takut terpengaruh dengan budaya yang tak elok je nanti

aku takdo idea dohhhhh. so, kbye
hambarnya entri aku ni



-Yang Lama- | -Yang Baru-







http://aisyahbudakblog.blogspot.com/