Little London Girl
Happy holidays !
Sabtu, 22 Mac 2014 | 12:33 PTG | 19 Words
hai hai :D
salam sabtu. hari ni 22/3
lambat lagi birthday aku, aisehh -..-

jadi as you all know , hari ni start cuti seminggu . cuti ni best ke tak ? hmmmm entah la. aku takde aktiviti sepanjang cuti ni . eventho tahun ni aku sma tapi kenapa tak nak buat kelas tambahan ? kenapaaaa.....
boleh mati kebosanan kalau cenggini YA ALLAH

homework pun cikgu tak bagi . kalau tahun lepas, kemain lagi. bnayaknya macam stok cuti sebulan pfttttt
habis dakwat pen ~~

aku takde idea lah nak update entry ni, ni pun sebab aku rasa macam dah lama sangat tak update blog. rasa kesian gitu lahh. kalau aku tak update sapa nak tolong update kan ? ye dokkk
bila tengok blog orang lain berlambak entry diorang update
jelesnye....

tapi nak buat macam mana kan , tu bakat diorang. tak semua orang dianugerahkan bakat mengarang ni okey ? so jangan kau berani berani nak menilai orang ..... errrr makin merepek dah aku ni . tajuk dah lari

okey back to tajuk tadi " hapyy holidays"

aku nak bagi ucapan ni dekat korang , baca elok elok tau

saya nur aisyah ingin mengucapkan selamat bercuti kepada adik-adik, akak-akak, abang-abang dan semuanya sekali . sepanjang cuti yang tak seberapa ni, diharapkan korang semua dapat jaga kesihatan . jangan main hujan, jangan minum ais bla bla bla .... next, jaga keselamatan korang . kepada abang abang moto, akak akak drifter ... berhati hati di jalan raya :*
thats all. aku malas nak fikir . bye

ni yang dinamakan entry hambar
 
 


-Yang Lama- | -Yang Baru-







http://aisyahbudakblog.blogspot.com/